FASTE-FEST!

IMG_5509 (1)

Takk til alle som har kjøpt boken min! Den er nå blant bestselgerne i alle landets bokhandlere. Helt uvirkelig! Jeg håper den inspirerer og bidrar til bedre helse og lykke hos alle :-))

Media har kastet seg over den, og jeg har vært på NRK Dagsnytt Atten i TV og Radio torsdag 9.januar, på P4s Radiofrokost 15.januar, i Nettavisen og kommer i Norsk Ukeblad. Regionalavisene har også trykket notiser og pressemeldinger.

I mellomtiden fortsetter jeg som før: Å faste et par dager (helst man-tir) og kose meg med masse god mat, fortrinnsvis mat fra boken min SUPERMAT, som fortsatt er i handelen. Nå har jeg så mye energi, og føler meg så sunn, frisk, energisk og lett i kroppen at jeg like gjerne har meldt meg på Birken!! Yoohoo!

Idag er det derimot fastedag. Jeg har akkurat spist et digert lass med grønnsaker. Så lenge de ikke dynges med olje, sauser, smør eller dressinger er de nesten uten kalorier. Idag regnet jeg ikke ut kaloriene, bare lasset på. Det skal mye til for at dette blir mer enn 3-400 kcal. Et lite torskestykke ble det også plass til. Snart skal jeg gå en halvtimes tur for å stå løypevakt i et skirenn, før jeg kjører til Røa for å hente ti kilo elgkjøtt fra en jeger.

Men først, her er lettvint, deilig, mettende og supersunn fastemat! 

Foruten min kjære bambus-steamer, er grillpannen fra IKEA mitt heteste tips til lett og lettvint matlaging.

IMG_5501

Jeg hadde i steameren:

1 gulrot

1 neve grønne bønner

1 purre

1/2 liten brokkoli

1 torskefilet

IMG_5498

I grillpannen:

1 dl grønnkål i store biter

1/2 squash i tynne skiver

1/2 rød papirka i skiver

1 neve babyspinat

3 champignon i skiver

1-2 ts olivenolje

Herbamare grønt urtesalt

Grilles og dampes mørt. Fyll opp tallerkenen, drikk vann til og bli mett på en svært behagelig måte! Du nærmest føler at kroppen slurper i seg næringsstoffer den elsker.

IMG_5506

Ha en fortreffelig mandag og faste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *