Pepperkake ostesnacks

I går  fikk jeg smake på noe som er en genial idé til å få spist opp julens pepperkaker.  Legg litt blåskimmelost på en pepperkake, topp med Cumberlandsauce og vips har du noe som smaker farlig godt!

Lettvint måte å fylle alle smakssansene på 🙂

Mine pepperkaker er selvsagt hjemmelagde, og oppskriften legger jeg ut til neste jul.  Osten jeg kjøpte er kåret til verdens best ost ifølge Mors Matgleder (butikken som serverte godbiten), og istedetfor Cumberlandsauce hadde jeg på en dash av Nordmarksprodukters rognebærgele med sherry.

Nordmarksprodukter finner du på nettet. NYT!

Hensikten er bare at man skal komplettere det søte og krydrede i kaken med det fete, salte og umami i osten med noe syrlig eller surt.

Symfoni på tungen !

Kraftig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *