Grønt

grønt er skjønt!

Her er mine siste funn!

Dvs, jeg har fått dem da…siden jeg skriver om rengjøring også. Lilly’s er helt rent, basert på eddik, hvetemel (!), sitrus og andre naturlige vaskemidler. Ikke minst er flasken veldig god å bruke og så pen at den tåler å stå fremme. Bare flaks at den matchet min oppvaskbørste med naturfiber og linkluten jeg har fått fra det lille veveriet Växbo Lin i Sverige. I samme serie har jeg fått en skrubbeklut til dusjen og en saunamatte! Nå har jeg desverre ingen badstue, men er klar når jeg blir invitert i en 🙂

Egentlig sverger jeg til mikrofiber, men etter å ha brukt linkluten en stund er jeg fan. Ikke minst fordi den trenger vaskemiddel, som Lilly’s, mens mikrofiber klarer seg med litt kaldt vann. Noen ganger trengs det såpe, okke som. Så er det noe med fargene, teksturen, KVALITETEN. Dette er godt håndverk, ikke glorete plastic som det meste innen rengjøring er desverre.

OG, bare så det er klart, jeg får ikke betalt for å drive reklame! Jeg anbefaler bare det jeg selv liker.

Det finnes mange produkter i samme lintekstil og i nydelige farger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *