Supermat

Min grunnfilosofi på kjøkkenet er at mat skal nytes, lages med kjærlighet, være basert på helt ferske, rene og økologiske råvarer, være næringsrik og  enkel. Jeg er ingen fanatiker, men litt eller litt har jeg byttet ut den ene halvfabrikataen etter den andre. Jeg er alltid på jakt etter ny kunnskap, nye råvarer og nye smaker. Det er blitt en evigvarende oppdagelsesreise i en sanselig verden med utrolig mange spennende mennesker, opplevelser og øyeblikk av stor nytelse.

Et resultat av denne reisen er dette:

Boken min SUPERMAT, som kan kjøpes gjennom Bokkilden. Den ble utgitt i 2006 på Kagge Forlag og er innkjøpt av Bokklubbens Nye Bøker. Den forteller deg på en enkel måte om verdens beste råvarer og hva de gjør for deg (mikronæringstoffenes egenskaper). Bak bokens faktadel ligger det mye grundig journalistisk arbeid og research av vitenskapelige studier, bøker og artikler. Siste del av boken gir deg flotte oppskrifter.

 

Både jeg og familien min holder oss slanke, friske og allergifrie ved å følge bokens prinsipper.  Grunnen til min store interesse for kosthold er at slik har det ikke alltid vært. Jeg slet med noen kilo for mye og ulike allergier i mange år. Nå koser jeg meg med god mat, og er friskere og sprekere i en alder av 51 enn  jeg noen gang har vært!

Her kan du lese Dagbladets artikkel og intervju med Anette Stai om vårt felles kosthold 🙂

KK har også skrevet om hvordan du blir superfrisk med supermat.

Jeg hjelper deg gjerne!

Hvis du vil lese mer om ernæring kan jeg på det varmeste anbefale disse bøkene:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *