Torsk, vafler og jordbær i øret.

En torsk i øret er bedre enn en tosk i hodet.

Smykkene selges også på Folkemuseet og på Museet for Samtidskunst. Jeg spår dem en klassikerstatus i fremtiden.

Jeg var i et møte med Norsk Designråd her om dagen, og mens jeg ventet beundret jeg disse øredobbene til salgs i lobbyen. De er laget av porselen. For en fantastisk ide!! En matbloggers drøm. Jeg ønsker meg en vaffel i øret, en nydelig pai rundt fingeren og gjerne en salat rundt halsen.

 

Jordbær på fingeren er bedre enn å putte finger'n i jorda

Her er hjemmesiden til verdens minste kafe:  TINY TASTY Jeg har lest om disse to jentene i et magasin, og synes de fortjener mer blest.

 

Fristende smykker! Kom og spis meg...
Dagen blir ikke den samme uten en vaffel i øret.

0 thoughts on “Torsk, vafler og jordbær i øret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *