Klassisk og rødmende iskremdessert

Å servere god iskrem med bær eller frukt er alltid svært vellykket, superenkelt og slett ikke usunt!

Jeg var i jenteklubb her om dagen, og venninnen min Anja er estetiker av rang. Hun lager alltid nydelig mat, og ikke minst er hun en mester i å dekke vakre bord i sitt fantastiske hjem. Bugnende salater, fargerike retter og gjerne fersk fisk serveres i rause, store fat på bord pyntet med de vakreste blomster.

Desverre tok jeg ikke mange bilder, men her er desserten, tatt med mobilkamera. Jeg syntes det var så vakkert med de røde nyansene i den klassiske dessertbollen fra Royal Copenhagen (Legg merke til at de bleke rosene og servietter med rosemønster topper stilen). Anja vet at smaken må holde tritt med utseendet, og isen var en miks av blåbær og bringebæris fra Charlottes Iskrem, blandet med bringebær. Fantastisk god avslutning på et herlig laksemåltid.

Det hender jeg varierer med mandelflak, sjokoladeflak (av mørk sjokolade) og pisket krem. Tenk banan split…

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *