Grillet squash

eliz (10)
Gult er kult 🙂

Denne lille sideretten er så god at den raskt blir en favoritt! Supert som fastemat til 5:2 Dietten, men altså like fin til enhver lunch eller middag, når du vil ha et alternativ til salat eller andre grønnsaksretter. Jeg prøver å alltid ha to, tre grønnsaksretter til middag. En rett kan være bare en råvare, dampet og ringlet med litt god olivenolje og godt salt. Eller oppskåret rå. Det skal ikke mere til! Farger på bordet skjerper apetitten, og ikke minst bør alle med barn i huset gjøre ethvert måltid til en fargefest, der de må prøvesmake enhver ny farge, tekstur og form som introduseres. Da får de matkultur inn i livet slik en musiker påvirker sine barns gehør og en maler sine barns estetiske sans.  Ikke sant?

OPPSKRIFT

– Skjær 1/2 cm tynne skiver av gul eller grønn squash.

– Dryss på salt (jeg brukte Herbamare pikant) og nykvernet pepper

– Spray eller smør på litt god olivenolje

– Dryss på litt paprika

eliz (12)
Ferdig til å grilles!

Nammenam!

 

One thought on “Grillet squash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *