HUSH – James Bond ville spist her

Hush er kåret til en av Londons beste barer. Nedtonet glamorøst er det også. Rålekkert!

Jeg har snublet over denne restaurantperlen, som ligger godt gjemt i Mayfair, nær New Bond street. Så er også eieren sønnen til James Bond, aka Roger Moore.

Jeg elsker London, og blir bare mer og mer glad i denne storbyen, som har noen av verdens beste restauranter og barer. Og puber! Hush er i denne harde konkurransen en juvel av et sted. Bakgården er stille og rolig, med store lyse kanvasparasoller. Sjeldent å finne slikt i London, men jeg vet om noen av dem 😉

Helt klart høy James Bond faktor

I andre etasje er baren, som jeg definitivt skal besøke neste gang jeg er i London. Jeg synes alltid det er spennende å gå på toalettet på fine steder. You never know…Noen er bare rålekre, som dette:

Very British!

Men, tilbake til bakkeplan og bakgården med de fine parasollene som silte lyset til flatterende gyldent. De gjorde nytten, da den ellers blå himmelen plutselig sendte noen regndrypp. Bakken er kunstgress, og vinmenyen særdeles kreativ. Jeg skvatt da jeg så en A4 side med kyndig håndplukkede viner, fra Condrieu til libanesisk viognier fra Bekaa. Jeg valgte sistnevnte, som levde opp til mine villeste forventninger. Viognier er en sjelden og vanskelig drue, som når man lykkes gir litt tunge, kraftige hvitviner med smak av honning, kandisert frukt, smør og urter. Ikke søte, overhodet ikke, men komplekse og velbalanserte. Vin som gir deg livsrus!

Libanesisk vin er underkjent i Europa, men blant kjennere skal jeg love dere at de gir super valuta for pengene. Toppklasse!

Les også: London dining

Lunsjen ble lett, men noe av det beste jeg har smakt. Enkelt og vanvittig godt! Et måltid jeg vil huske lenge!

Burrata med perfekt tilbehør

Først valgte jeg burrata, en kremet, vanedannende italiensk ost, som de serverte med flytende honning, ristede mandelflak, tørket timian og burgunderrøde syreblader.

Tunfisk og avokado var en høydare

Deretter rå tunfisk med avokado og ponzu-saus. Yummy! Jeg er spesielt glad i god, rå tunfisk.

Jeg har spist mye is i mitt liv, men denne tok kaka.

Og dessert….himmelsk honeycomb-iskrem, med smeltet sjokolade servert varm i et krus, og krydret honningkake.

Som sagt, enkelt og genialt. Hush er herved på min favorittliste!

Les også: Dette er Londons mest populære restaurant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *